D&D JUGOHEMIKA

Razvoj i ciljevi

Kompanija doo je osnovana 1998. godine sa sedištem na adresi Vojni put 630A u Zemunu (Srbija). Od skromnih početaka, pri čemu se poslovanje baziralo samo na uvozu i distribuciji građevinskog materijala ( pena, silikona, lepkova, sprejeva, alata, traka) na domaćem tržištu, danas je ekspanzija iste nemerljiva, upotpunjena i sopstvenom proizvodnjom. Prateći svetske inovativne trendove na polju artikala za poliranje i brušenje, opravdava pojam vodećih lidera na domaćem tržištu u svom ponuđačkom asortimanu, gradeći uspešnu mrežu poslovanja i na tržištima van granica države.

Usavršavajući se u svom višedecenijskom radu razvojni brend D&D JUGOHEMIKA postaje sinonim za kvalitet i pouzdanost u sferi svih grana građevinske industrije.

Vizija

Konstantno usavršavanje na globalnom nivou u svim segmentima poslovanja uz razvijanje pozicije lidera kroz inovacije i različite aktivnosti na promenljivom tržištu

Misija

Osluškivanje potreba tržišta i donošenje adekvatnih strateških poslovnih odluka

Ciljevi

Galerija

Delatnost

D&D Jugohemika je kompanija za proizvodnju i prodaju u različitim granama industrije - abraziva, papirnih i lepljivih traka različite namene, polirnih i brusnih kolutova, pasti za poliranje, pur pena, silikona, lepkova, sprejeva, boja za beton, namenskih zaptivnih masa, alata, aluminijumskih lajsni.

Prodajni i proizvodni asortiman čine široku lepezu ponude implementirajuću u različitim oblastima:

Abrazivni program

Proizvodni pogon poseduje mašine poslednje tehnologije za konfekcioniranje beskonačnih abrazivnih materijala renomiranih svetskih proizvođača ( npr. Deerfos, Awuko ) na podlozi od platna, papira i skoč brajta. Proizvodnja se bazira na izradi brusnih traka svih dimenzija i granulacija za sve faze brušenja i poliranja.

Široku lepezu ponude gotovih proizvoda predstavljaju: diskovi od brusnog papira i platna, rolne korunda na papiru i platnu, vodobrusni papir, brusni i fiber diskovi, lepezasti, obostrano brusni diskovi, razne vrste brusnih kolutova, alati

Program za obradu i poliranje metala i drveta

Program za obradu različitih vrsta metala i drveta čini široka paleta brusnih kolutova

U prodajnom asortimanu se nalaze različite vrste polirnih kolutova za predpoliranje i završno poliranje koji i završnici pružaju visok sjaj

Asortiman za predpoliranje:

Završno poliranje:

Velik izbor pasti za predpoliranje i završno poliranje obojenih metala i inoxa

Isporuka

Mnogi su u nama prepoznali stav da su kupac i njegove potrebe uvek u centru uspešnog poslovanja. Iz tog razloga na lageru D&D Jugohemike uvek ima dovoljno robe koja se putem kurirske službe u roku od 24h isporučuje na adresu po zahtevu klijenta. Takođe, moderne jedinice omogućavaju brzu izradu svih vrsta brusnih, papirnih i lepljivih traka po zahtevu klijenta i ekspeditivnu isporuku istih na navedenu adresu. Osim isporuke putem kurirske službe, roba se može preuzimati i lično.

Partneri

Težnja za jačanjem liderske pozicije bila je preduslov za stvaranje poslovne korespondencije sa ino tržištem, što je rezultiralo velikim brojem poslovnih partnera. Danas D&D Jugohemika ima za dobavljača, zvučne brendove svetski proverenog kvaliteta iz Holandije, Italije, Austrije, Poljske, Nemačke, Grčke Na primer, u domenu abraziva, višegodišnja kvalitetna saradnja je ostvarena sa proizvođačima kao što su HERMES, AWUKO, DEERFOS.